Skip to main content

Questions tagged [bug]

Indicates you've found an erroneous or unexpected behaviour in the system that needs to be fixed.

Filter by
Sorted by
Tagged with
4 votes
1 answer
78 views

Cannot vote to leave closed for community specifc reason in Re-open Review queue

When doing a reopen review, let's say for a question that was closed for being not focused and that reason was fixed, but another reason such as missing code is still present, I am not able to vote ...
MrXsquared's user avatar
  • 34.5k
3 votes
1 answer
45 views

Code blocks are hard to distinguish from normal text

Especially when syntax highlighting is off (e.g. because of the lack of proper tags like here), code blocks are hard to distinguish from normal text, because the default background is already grayish: ...
Glorfindel's user avatar
  • 1,096
5 votes
1 answer
62 views

'Track the next one' button is hard to read for privileges on GIS SE?

Whenever you reach a certain reputation level corresponding to a new privilege, the system will tell you about it on your profile page: The 'Track the next one' button is hard to read because it's in ...
Glorfindel's user avatar
  • 1,096
4 votes
1 answer
39 views

Private Beta link on the help > asking page

I was perusing the help pages to make sure that my next question is on-topic for this site and I noticed something that was rather odd for graduated site, a link that says How to Ask Questions in ...
Malachi's user avatar
  • 200
3 votes
1 answer
36 views

Why is there a big gap at the beginning of all the questions?

Why is there a big gap at the beginning of all the questions? (see illustration below) Note that the gap is not present in meta. Is this a bug, or an intentional stylistic feature?
Tyler Durden's user avatar
3 votes
1 answer
55 views

Meta GIS URLs being switched around

I have noticed today several Q&As on GIS Meta have been modified by user Community. When looking at what had changed, the edit was an update of Meta URLs from HTTP to HTTPS (as announced was ...
Midavalo's user avatar
  • 29.7k
7 votes
2 answers
80 views

Why is it that I sometimes find I am unable to edit a tag

I'm chasing my research assistant badge, and editing tag wikis, but I find that on occasion that I get no edit button showing, for example with the tag for error-000666 whether I click the help us ...
nmtoken's user avatar
  • 13.4k
5 votes
2 answers
71 views

Cannot find duplicate using search in flagging dialog?

I came across a question (QGIS algorithm parameter: ParameterString, question 1) which might be a duplicate of another one (QGIS Processing - Additional Creation Parameter for GdalWarp, question 2). I ...
ArMoraer's user avatar
  • 5,639
6 votes
1 answer
41 views

GIS SE home page, is the beta jobs link crowding the earlier tabs a known issue?

I just noticed that the questions tab is overflowing on to the GIS home page title due to the addition of the new jobs key. I don't know if it is a glitch SE is already working on or if we need to ...
yanes's user avatar
  • 2,186
5 votes
2 answers
134 views

Inappropriate use of Title Case in question stats (Asked / Viewed / Active)?

I know this is a detail, but this kind of stuff bothers me once I notice it. And I just noticed now that GIS SE makes some rather strange use of Title Case. When you are on a question page, you see ...
stakx's user avatar
  • 1,161
6 votes
1 answer
54 views

Should a title be required?

It appears that a question can be posted without a title being supplied (Example). Should this be a required field? Did the OP actually enter that title? Previous title to the example, "What's your ...
gm70560's user avatar
  • 1,402
6 votes
0 answers
99 views

What happened to the candidate stats link?

During the nomination phase of the current (Aug, 2014) election there was a very helpful and informative link to candidate stats (Figure 1). In fact the link still exists as "More information about ...
Aaron's user avatar
  • 51.7k
1 vote
1 answer
70 views

Mobile version of meta site?

Occasionally I find myself browsing this site from a mobile device, e.g. iOS. On the main GIS.se site things are formatted properly for mobile, but the meta site is not. However, the meta....
blah238's user avatar
  • 35.8k
7 votes
1 answer
130 views

Old Answers Coming up as Late Answers

I was just reviewing some Late Answers and came across this one in the list. Clearly this is not a new user's answer to an old question. It's an old answer to an old question. This is also the ...
Fezter's user avatar
  • 21.9k
2 votes
0 answers
59 views

unable to add comments

I have gone to a couple of questions now to add a comment and get an error has occurred message. Obviously I can still ask questions. I also was able to edit a question. anyone else have this problem? ...
Brad Nesom's user avatar
  • 17.4k
7 votes
0 answers
79 views

Different fonts for answers and suggested edits in the dropdown menu

A very minor cosmetic issue: Entries in the dropdown menu (the one that opens by hovering over the user name on the top of the site) use different fonts depending on whether the entry in the ...
Jake's user avatar
  • 6,904
3 votes
0 answers
60 views

Flagging post shows number in Queue but then Queue empty?

I just flagged an Answer as 'Not an Answer'. The system shows me that there is one item in the queue, but presents me with an empty queue as shown in the screen-shot. My flags should not be present ...
Devdatta Tengshe's user avatar
4 votes
1 answer
31 views

bug? When Reviewing "Leave Close" button asks to Re-open

This has happened to me several times now: When processing the Review queue and I click the button labelled Leave Closed a dialogue pops up asking "Nominate this question for reopening? [OK] [Cancel]",...
matt wilkie's user avatar
  • 28.2k
1 vote
0 answers
50 views

where did my GIS question go [closed]

I posted a question, got two comments on the meta site, now I can't find my question and its responses. Is there a problem with the meta site today and the "this post does not meet our quality ...
user avatar
2 votes
0 answers
35 views

Q/A of a deleted user showed up in the review queue

I was clearing the review queue (first answers) and besides it being larger than usual, I soon noticed about half of it was related to questions or answers of a (newly?) deleted user — user13395. ...
lynxlynxlynx's user avatar
  • 4,247
0 votes
0 answers
23 views

How to put a quote inbetwen two bullet points? [duplicate]

Possible Duplicate: How to post Angular brackets in code? When you have a quote in between two bullet points, the markup after that goes haywire. Example: This is the first point. Note that it ...
Devdatta Tengshe's user avatar
2 votes
1 answer
43 views

Undo bounty? Perhaps a bug on interface of accepted answer

Can I "undo" the bounty? I click "useful" because the answer was "goodwill", but I not click as "my accepted answer"... Now the system used it as "accepted for bounty", but it is wrong (!).
Peter Krauss's user avatar
  • 2,302
4 votes
1 answer
67 views

grammar problem on FAQ

There is repetition here: The Geographic Information Systems Stack Exchange is for is for questions concerning geographic information systems and science.
tshepang's user avatar
  • 101
2 votes
1 answer
74 views

Timeouts when attempting to post answers?

When attempting to answer this question this morning, I am getting timeouts. It took me several minutes to compose the answer - is there a time limit on that maybe? FireFox 9.0.1 (I'm on Win7) gives ...
Chad Cooper's user avatar
  • 12.7k
0 votes
1 answer
40 views

The (new) blog button disappears when logged in

There's a blog button with a "new" label that popped up on the SE bar at the top of each page when I logged out. When I log back in, it disappears. Is this intentional?
Nathanus's user avatar
  • 4,318
3 votes
3 answers
215 views

Control-A in a code area selects more than just the code.

When I click in a code area and then press control-a, I expect to see only the code in the code panel selected. Instead, everything on the page is selected. If I wanted to select everything on the ...
Kirk Kuykendall's user avatar
2 votes
2 answers
45 views

"Please cast your vote" Remains After I Have Voted

The red bar at the top of the page which says "Please cast your vote in the GIS 2011 community moderator election!" is quite handy. But now that I have made my three choices for the moderators, I ...
jvangeld's user avatar
  • 2,292
6 votes
3 answers
96 views

Bug in user page layout on IE7?

When I go to a user page with IE7 the layout is not correct. Does anyone else see this? Update: notice how I can't scroll to the left to see the full page. IE7 version 7.0.5730.13.CO
Kirk Kuykendall's user avatar
4 votes
2 answers
66 views

Voting bug....?

An hour ago I downvoted a reply, but within a minute canceled the downvote. That succeeded: the vote count returned to its original value and, even now, there is no indication on the page that I ever ...
whuber's user avatar
  • 69.9k
3 votes
1 answer
56 views

Line-height bug on comment? [closed]

Here comes a snapshot of a small css line-height bug due to background color on username in comment : I'm running FF4 under ubuntu 10.04
simo's user avatar
  • 8,580
2 votes
1 answer
95 views

double accounts [closed]

I used my open ID to log in twice today, both times I created a new account https://gis.stackexchange.com/users/2362/moak https://gis.stackexchange.com/users/2351/moak
user avatar
1 vote
1 answer
54 views

CSS Bug: moderator flag color set the same as the background

Hi, I think I discovered my first (minor) bug — the moderator flag circle no longer shows the number of pending edits. The offending CSS looks to be: .mod-flag-indicator { color: #C6751F; }
scw's user avatar
  • 16.4k
3 votes
1 answer
97 views

What happened to logout?

As of today, on my browser, the ability to logout has been removed. Is this a glitch in my system or has it been moved to a new location? (windows 7 OS, IE 8) Solved...see the comment below
user avatar
3 votes
4 answers
108 views

"Visited" (consecutive days) in profile being reset

Has anyone experienced their "visited" portion of their profile on the parent site getting reset for no apparent reason. I noticed this behaviour before, but I had assumed that I hadn't visited the ...
user avatar
2 votes
3 answers
6k views

Can't see SVG images in Firefox

Hi, I've posted some images in my answer: Separate polygons based on intersection using PostGIS The images are only visible from Google Chrome, but invisible from Firefox. This bug has been ...
Adam Matan's user avatar
  • 6,828
1 vote
2 answers
78 views

What's with user366, user350, user377 etc. ?

When I look at the newest users, I see some suspiciously similar names (user366, user350, user377). Unlike other names though, when I type them into the "Type to find users" box, they don't ...
Kirk Kuykendall's user avatar
2 votes
1 answer
22 views

Why doesn't Search return anything?

I don't get any results regardless of what I type into the search box.
Kirk Kuykendall's user avatar
8 votes
3 answers
53 views

No questions are listed when clicking on a tag

When I click on a tag on the tag page, I would like to see the questions that contains that tag, as on StackOverflow. But on the GIS site, no questions are listed. Why? What is the problem?
Jonas's user avatar
  • 2,231